11.9.2018 12:41

Πρώτο κουδούνι σήμερα στα σχολεία

Ο Αγιασμός στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου

Για τρεις ολόκληρους μήνες έπαιξαν με τη ψυχή τους, ξέχασαν τις έγνοιες του σχολείου και των μαθημάτων και απόλαυσαν τον ζεστό ήλιο και τις πεντακάθαρες θάλασσες του νησιού μας.

Σήμερα το πρωί όμως το πρώτο κουδούνι του σχολείου τους  χτύπησε σημαίνοντας την αρχή μιας νέας σχολικής χρονιάς , η οποία όπως τόνισε η  Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Παναγίας Ερειθιανής Μαριάννα Πελαντή  θα είναι δημιουργική και γεμάτη γνώση. « Καλωσορίζω στο νέο τους σχολείο τα πρωτάκια μας και εύχομαι σε όλους καλή σχολική χρονιά και η χάρη του αγίου πνεύματος να μας φωτίσει όλους μας. φέτος η χρονιά θα ξεκινήσεις δίχως πολλές ελλείψεις και κενά για αυτό και η  λειτουργία του ολοημέρου θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα μέχρι τις 15:00 και μόλις μας έρθουν και οι άλλες δύο ειδικότητες εκπαιδευτικών θα παραταθεί μέχρι τις 16:00».

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ