22.1.2016 19:05

Πρωτιά στον διαγωνισμό του ΒΗΜΑ GOURMET για το «Pandora'skitchen»

Η ΔΩΡΑ ΤΣΙΜΠΗ ΕΠΕΙΣΕ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΙΝΟΥ

Τόλμησε κι ανταμείφθηκε γι αυτό. Στάθηκε δίπλα στα μεγάλα ονόματα της μαγειρικής, σε έμπειρους αλλά και νέους bloggers με αντικείμενο το φαγητό και την κουζίνα και κατάφερε να πάρει τη πρωτιά χάρη στην προτίμηση που έδειξε το κοινό στο Pandora'skitchen.

Με τη γλύκα ακόμη της επιτυχίας  να κυριαρχεί στις αισθήσεις της η,27χρονη Δώρα Τσιμπή, περιέγραψε στον "π" την εμπειρία της στον Διαγωνισμό του Βήμα gourmet  και την κατάκτηση της 1ης θέσης ως η καλύτερη  foodbloger της χρονιάς.

Ο διαγωνισμός

Για πρώτη χρονιά στα βραβεία του ΒΗΜΑ GOURMET υπήρχε αυτή η κατηγορία και το Pandora'skitchen συμμετείχε δυναμικά καταφέρνοντας να πλασαριστεί στους 33 πρώτους.  Το κοινό ψήφιζε ως τις 15 του Δεκέμβρη. Τα ψέματα τελείωσαν στις 16 του Γενάρη όπου σε μια διαφορετική, μοναδική και γευσιγνωστική εκδήλωση  στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, απονεμήθηκαν τα βραβεία και το Pandora'skitchen κατέλαβε την πρώτη θέση. "Το βραβείο είναι στην κατηγορία bestbakingBlog, είναι το πρώτο βραβείο κοινού και ο νικητής αναδεικνύεται με βάση την ψηφοφορίατου κοινού. Ήταν μια μοναδική εμπειρία, αυτή η διοργάνωση. Δεν περίμενα ότι θα κατάφερνα να πάρω το πρώτο βραβείο" λέει στον "π" η Δώρα και συμπληρώνει "Η αλήθεια είναι ότι όταν καταφέρνεις να φτάσεις σε έναν τέτοιο στόχο και να τον κατακτήσεις, έχει ακόμη μεγαλύτερη όρεξη να συνεχίσεις, να το εξελίξεις να το πας ακόμη πιο πάνω, να πάρεις μέρος και σε άλλους διαγωνισμούς κ.λπ.", καταλήγει ευχαριστώντας το κοινό που τη στήριξε αλλά και την οικογένεια της και  τη φίλη της VandaSofiaSantos που ήταν στο πλευρό της και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στο Γκάζι αποθανατίζοντας με τη φωτογραφική της όλα τα στιγμιότυπα.

 

Ένα χόμπι που ακόμη εξελίσσετε

"Μου άρεσε να μαγειρεύω, δοκίμαζαν όλοι, επιδοκίμαζαν αυτά που έφτιαχνα και σιγά –σιγά με προέτρεψαν να ασχοληθώ περισσότερο και κατέληξα να έχω το blog"αναφέρει η Δώρα που μετά την επιτυχία της έχει γίνει αποδέκτης και επαγγελματικών προτάσεων τις οποίες εκτιμά, υπολογίζει κι εξετάζει.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ