20.4.2015 13:21

Προχωράει σε βολές η 96 ΑΔΤΕ «Χίος»

Την εκτέλεση βολών με πραγματικά πυρά προχωράει η 96ΑΔΤΕ «Χίος» που ανακοίνωσε τη δέσμευση των υψωμάτων 138 και 298 για το τριήμερο 28,29 και 30 Απριλίου από τις 07:00 το πρωί μέχρι τις 19:00.

Επικίνδυνη περιοχή είναι αυτή που περικλείεται από τα σημεία:

Ύψωμα Πρόπουλο, ύψωμα βίγλα, ύψωμα περδικά, ύψωμα Άγιος Ιωάννης, Ύψωμα Κοιλάνη, Ύψωμα Τρούλος και η θαλάσσια περιοχή σε απόσταση 6 Ναυτικών Μιλίων από την ακτή Ακρ. Πύργος- Ακρ. Πυργάρι- Ακρ. Βακελώνας και ακτή Άγιος Ισίδωρος.

Κατά τις προαναφερόμενες ημερομηνίες και ώρες, απαγορεύεται στην παραπάνω περιοχή η κίνηση ατόμων, ζώων, οχημάτων και σκαφών προς αποφυγή ατυχημάτων.

«Μετά τη βολή θα γίνει πλήρης αποκατάσταση των χώρων και θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στην προστασία του περιβάλλοντος», αναφέρει στην ενημέρωσή της η 96ΑΔΤΕ «Χίος». 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ