26.2.2015 12:21

Προγραμματισμός σε Android

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

Δωρεάν εκπαιδευτικό εργαστήριο διάρκειας 9 ωρών με θέμα «Προγραμματισμός Android συσκευών με το εργαλείο «App Inventor» διοργανώνει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Χίου.

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί σε 3 τρίωρες συναντήσεις τα Σάββατα 14, 21 και 28 Μαρτίου από τις 16.00 έως τις 19.00 στο 2ο ΓΕΛ Χίου και απευθύνεται σε μαθητές Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου καθώς και Α΄ Λυκείου.

Σκοπός του προγράμματος είναι τα παιδιά να γνωρίσουν βασικές έννοιες προγραμματισμού, δημιουργώντας εφαρμογές και παιχνίδια, για τις αγαπημένες τους φορητές συσκευές (smartphones και tablets), μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον, κατάλληλο για αρχάριους στον προγραμματισμό (MIT App Inventor για Android).

Οι μαθητές ή οι γονείς τους μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή από Δευτέρα 2/3 μέχρι και Δευτέρα 9/3 στο ΚΕΠΛΗΝΕΤ (γραφεία Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου) στα τηλέφωνα 2271021447 και 2271020239. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκέπτεστε τη δικτυακή διεύθυνση sepchiou.gr/ai2015

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ