9.7.2018 10:04

Πρόγραμμα στείρωσης από τον Φιλοζωικό

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία τo τριήμερο πρόγραμμα στειρώσεων για αδέσποτες γάτες με εθελοντές κτηνιάτρους κατά τη διάρκεια του οποίου στειρώθηκαν στο σύνολο 86 γάτες, 41 εκ των οποίων αρσενικές και 45 θηλυκές.

Το πρόγραμμα για τη στείρωση των αδέσποτων γατών χρηματοδοτήθηκε από το Help Animals International.

Ο  Φιλοζωικός  Σύλλογος  Χίου ευχαριστεί θερμά τον κτηνιάτρο και τη νοσοκόμα που συμμετείχαν στο πρόγραμμα καθώς και τη ΔΑΟΚ της Περιφερειακής Ενότητας Χίου και συγκεκριμένα το Τμήμα Κτηνιατρικής για την παραχώρηση του Δημόσιου Κτηνιατρείου. Ευχαριστεί επίσης προσωπικά τον  Ισίδωρο Αμέντα, Προϊστάμενο του Τμήματος για την άριστη συνεργασία και τον κο Σταμάτιο Κάρματζη, Αντιπεριφερειάρχη Νομού Χίου για την προθυμία του να συνδράμει στην προσπάθεια του Συλλόγου στην μείωση του πληθυσμού των αδέσποτων γατών.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ