10.12.2016 10:31

Πως διαμορφώνονται τα δρομολόγια μετά την απεργία

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΤΩΝ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Την απόφαση να αναστείλει τις απεργιακές κινητοποιήσεις πήρε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία στη σημερινή κρίσιμη συνεδρίαση.

Όπως δήλωσε, ο πρόεδρος της ΠΝΟ, κ. Χαλάς, κανένα από τα προβλήματά μας δεν λύθηκε. «Αναστέλλουμε την απεργία και βλέπουμε», είπε χαρακτηριστικά και κάλεσε την κυβέρνηση να δείξει μεγαλύτερη ευαισθησία. «Να μην στρέφονται εναντίον μας οι κοινωνικές ομάδες», τόνισε ο κ. Χάλας.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, δήλωσε πως «ύστερα από 18 ημέρες διαλόγου πρυτάνευσε η λογική» ενώ υπενθυμίζεται πως την Παρασκευή είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο της επιστράτευσης, σε περίπτωση που συνεχιζόταν η απεργία. 

Τα νέα δρομολόγια

Σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα δρομολογίων, το πλοίο «Νήσος Σάμος» της Hsw αναχωρεί από τον Πειραιά για Χίο και Μυτιλήνη, στις 14:00 του Σαββάτου (10/12), με ώρα άφιξης στη Χίο στις 21:50 και ώρα αναχώρησης για Μυτιλήνη στις 22:20.

Σε ότι αφορά στο πλοίο Blue Star 1 που βρίσκεται στη Μυτιλήνη, αναχωρεί στις 13:00 του Σαββάτου (10/12) για Χίο και ώρα αναχώρησης για Πειραιά στις 15:50 της ίδιας ημέρας.

Τέλος το δρομολόγιο της άγονης με προορισμό το λιμάνο της Καβάλας θα εκτελεστεί τα ξημερώματα της Κυριακής από το πλοίο «Νήσος Μύκονος» που θα αναχωρήσει από Χίο στις 03:15 αύριο τα ξημερώματα. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ