30.7.2014 13:20

"Πολιτικοοικονομικό σκάνδαλο η ΑΕΝΑΛ"

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ Β.ΤΕΝΤΟΜΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Πολιτικο-οικονομικό σκάνδαλο, πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της Λέσβου με οικονομικές και κοινωνικές προεκτάσεις χαρακτήρισε ο Β. Τεντόμας την υπόθεση της ΑΕΝΑΛ κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού συμβουλίου.
"Η περιφερειακή αρχή έχει την ηθική υποχρέωση και θα πρέπει να αποδεχτεί όλα τα βάρη που προκύπτουν από αυτή την υπόθεση, είτε προβλέπονται ρητά από το νόμο (πχ εισφορές σε ασφαλιστικά ταμεία, φόροι κλπ) είτε όχι (πχ υποχρεώσεις προς γυναικείους συνεταιρισμούς και προς λοιπούς «τρίτους»).
Η απερχόμενη περιφερειακή αρχή έχει βαριά πολιτική ευθύνη γι αυτή της τη στάση γιατί ο λεσβιακός λαός δε ξέρει εκκαθαριστές και ΣΔΟΕ και λοιπές γραφειοκρατίες. Ξέρει ότι υπήρχε μια νομαρχιακή αρχή που έκανε αυτά που έκανε και υπάρχει 3,5 χρόνια τώρα η διάδοχη περιφερειακή αρχή που είχε την υποχρέωση να ξεβρωμίσει τις βρωμιές των προηγούμενων» ανέφερε
μεταξύ άλλων ο κ. Τεντόμας.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ