28.7.2015 17:25

Πήραν τραχανά, έδωσαν στήριξη [BINTEO]

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

Ανάρπαστα έγιναν  για ακόμη μια χρονιά τα «καλούδια» που έφτιαξαν οι εθελόντριες του ερυθρού σταυρού και τα πουλούσαν στο καθιερωμένο πλέον Παζάρι, τα έσοδα από το οποίο διατίθενται για τις ανάγκες και τη δράση του Ερυθρού Σταυρού.

Οι εθελόντριες έστησαν από νωρίς τους πάγκους τους μπροστά από το πρατήριο άρτου Μαϊστράλη, τα χειροποίητα γλυκά, ο τραχανάς, η ρίγανη τα ζυμαρικά ήταν σε πρώτη ζήτηση και εξαντλήθηκαν μετά από λίγες ώρες αποδεικνύοντας πως η αγάπη του κόσμου και η αναγνώριση για το έργο που επιτελεί ο ερυθρός σταυρός γίνεται έμπρακτα και με κάθε μέσο.

«Οι ανάγκες ολοένα και αυξάνονται αναλογικά με τον  αριθμό των συμπολιτών μας που ζητούν βοήθεια ενώ μεγάλη ανάγκη δημιουργείται και λόγο της αθρόας προσέλευσης των μεταναστών. Τα έσοδα μας είναι από το παζάρι κι από το τσάι που διοργανώνουμε και ευτυχώς υπάρχουν και συμπολίτες μας που συνδράμουν με σημαντικές δωρεές» σχολίασε η Ν. Ρυθιανού γραμματέας του τοπικού Ερυθρού Σταυρού.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ