15.7.2016 12:58

"Πιάνει" μετρό η Χίος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΕ ΜΕΤΡΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΑΜ

Μια τεράστια ευκαιρία προβολής και εξωστρέφειας για το νησί, δίνεται μέσα από την επίτευξη της συμφωνίας με τη ΣΤΑ.ΣΥ Α.Ε. την εταιρεία που διαχειρίζεται το μετρό, τον ηλεκτρικό και τα τραμ, για δωρεάν παραχώρηση διαφημιστικού χώρου για τα νησιά μας στα συγκεκριμένα μέσα μεταφοράς.

Το αίτημα Βουρνού

Το σχετικό αίτημα που έρχεται ως αντιστάθμισμα στο τουριστικό πλήγμα που έχουν υποστεί τα νησιά Χίος, Λέσβος και Σάμος, είχε υποβληθεί στην εταιρίας από τον δήμαρχο Χίου. Μ. Βουρνού.

Την Παρασκευή το πρωί σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο κ. Βουρνούς με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Παναγιώτη Βόγκα, του ανακοινώθηκε ότι η ΣΤΑ.ΣΥ Α.Ε συμφώνησε στη δωρεάν παραχώρηση χώρου για διαφήμιση.

Η διαφήμιση

 Για δυο μήνες στους χώρους των Μέσων Μαζικής Μεταφορά θα υπάρχουν αφίσες και οπτικοακουστικό υλικό με το νησί μας στις οθόνες και στις προθήκες σε στάσεις και σε σταθμούς και ενός των βαγονιών.

Όλο αυτό από πλευράς διαφήμισης και διεισδυτικότητας στο κοινό είναι πολύ σημαντικό αν αναλογιστεί κανείς ότι καθημερινά χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφορά περίπου 800.000 άτομα και η διαφημιστική προβολή θα γίνει στο ζενίθ της καλοκαιρινής περιόδου.

Δωρεάν η παραχώρηση

Ο δήμος Χίου θα επιβαρυνθεί μόνο με το κόστος που θα αφορά στην παραγωγή του διαφημιστικού υλικού και γενικότερα με το δημιουργικό μέρος της καμπάνιας που για πρώτη φορά πραγματοποιείται σε τέτοια έκταση. "Είναι πολύ σημαντικό όλο αυτό. Η καμπάνια θα ξεκινήσει αμέσως μόλις ολοκληρωθεί το διαφημιστικό υλικό. Αυτή η προβολή στην καρδιά του καλοκαιριού σε χώρους όπου καθημερινά χρησιμοποιούνται από εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου, είναι πολύ σημαντική για τα νησιά μας" δήλωσε ο δήμαρχος Χίου, Μ. Βουρνούς, στον "π".

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ