18.5.2018 15:07

ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ | Ορκίστηκε η νέα γενιά επιστημόνων του νησιού

Γεμάτη συγκίνηση, χαμόγελα αλλά και δάκρυα για την ολοκλήρωση μίας επιτυχούς πορείας που περιελάμβανε κόπους και πολλές θυσίες ήταν η τελετή καθομολόγησης της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Αμφιθέατρο του κτιρίου της οδού Μιχάλων.

Η τελετή ξεκίνησε τις 11:00 το πρωί με την απονομή των μεταπτυχιακών διπλωμάτων Ειδίκευσης του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ναυτιλία, Μεταφορές και Διεθνές Εμπόριο», συνεχίστηκε με την καθομολόγηση αποφοίτων και απονομή πτυχίων του Τμήματος Ναυτιλίας και ολοκληρώθηκε στις 14:00 με την απονομή των μεταπτυχιακών διπλωμάτων ειδίκευσης του προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, των διπλωμάτων του μεταπτυχιακού προγράμματος για στελέχη –executive MBA και του διατμηματικού προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών «Σχεδιασμός, διοίκηση και πολιτική του τουρισμού».

Στην ξεχωριστή στιγμή που επέχει η καθομολόγηση φοιτητών τόσο για το Πανεπιστήμιο όσο και για την κοινωνία, αναφέρθηκε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αιγαίου Καθηγητής Στεφ. Γκρίτζαλης, σημειώνοντας τη σπουδαιότητα της δημιουργίας Τμήματος Τουρισμού με έδρα τη Χίο.

«Για την κοινότητα του Αιγαίου είναι η στιγμή που παραδίδει στην επιστήμη και την κοινωνία νέους επιστήμονες με ξεχωριστά κριτήρια σκέψης και επιστημονικής αρτιότητας, ενεργούς πολίτες με λόγο και δράση», ανέφερε μεταξύ άλλων εν μέσω χειροκροτημάτων.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ "π" ΣΤΟ FACEBOOK

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ