29.9.2014 11:05

Περάστε μόνο Τετάρτη!

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΔΕΗ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΛΟΓΙΑΡΙΑΣΜΩΝ

«Τώρα έχω περισσότερο χρόνο για να εξυπηρετούμαι! Νέο ωράριο εξυπηρέτησης κοινού 07.30 -14.00» γράφει η αναρτημένη ανακοίνωση στο χώρο του ταμείου του κεντρικού κτιρίου διοίκησης της ΔΕΔΔΗΕ (πρώην ΔΕΗ).
Μάλλον μπλάκ χιούμορ κάνουν ή μας ειρωνεύονται. Δεν εξηγείται διαφορετικά, αφού από σήμερα θα το ταμείο θα λειτουργεί μόνο μια φορά την εβδομάδα - κάθε Τετάρτη - και τις υπόλοιπες μέρες οι καταναλωτές θα πληρώνουν τους λογαριασμούς ρεύματος μόνο στα συνεργαζόμενα εξωτερικά πρακτορεία.
Εκτός αυτού, στο ταμείο οι καταναλωτές εξυπηρετούνται από μια υπάλληλο μόνο, με αποτέλεσμα η αναμονή να υπερβαίνει ακόμη και τις δύο ώρες!
Η ταλαιπωρία του κόσμου και η ασυνέπεια της εταιρείας δεν σταματούν εδώ.
Παρά το ότι στην ανακοίνωση αναγράφεται ότι το κοινό εξυπηρετείται έως τις 14.00, στις 13.00 απενεργοποιείται το μηχάνημα παροχής αριθμών προτεραιότητας με συνέπεια να μην εξυπηρετούνται οι προσερχόμενοι από εκείνη των ώρα έως και τις 14.00.
Αυτή είναι η αναβάθμιση των υπηρεσιών της ΔΕΗ....

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ