1.11.2014 12:48

Παζάρι αλληλεγγύης [ΒΙΝΤΕΟ]

ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΧΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 1Ο ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ

Με κάθε λογής αντικείμενα, από σχολικές τσάντες και παιχνίδια μέχρι και είδη ένδυσης και υπόδησης γέμισε το πρωί του Σαββάτου το Εργατικό Κέντρο Χίου στα πλαίσια του 1ου ανταλλακτικού και χαριστικού παζαριού που οργάνωσε η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Χίου.

«Οι ανάγκες του κόσμου είναι αυτές που μας οδηγού σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες. Μπορεί η Χίος μέχρι πριν λίγο καιρό να μην είχε νοιώσει την έννοια της κρίσης όμως πλέον αντιμετωπίζει της ίδιες συνέπειες με τα μεγάλα αστικά κέντρα όπως η Αθήνα», εξήγησε αναφερόμενη στο ανταλλακτικό παζάρι η Ε. Μανιτσούδη.

Μάλιστα όπως ανέφερε τα είδη που θα περισσέψουν θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες ή θα δοθούν στην Κιβωτό του Αιγαίου.

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο τελικός αποδέκτης θα είναι ο ίδιος. Δηλαδή συνάνθρωποί μας κι οικογένειες που πραγματικά τα έχουν ανάγκη», δήλωσε καταληκτικά η ίδια. 

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ