10.10.2018 10:40

Παρέμβαση της Αστυνομίας για διανομή φυλλαδίων στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Χίου

Μέλη του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων μοίραζαν κείμενα υπέρ της λειτουργίας Δ.Υ.Ε.Π. στο νησί στην είσοδο του σχολείου

Την παρέμβαση της Αστυνομίας έπειτα από κλήση του Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου της Ευαγγελίστριας Αργ. Γιαμά, προκάλεσε η πρωτοβουλία του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου να μοιράσει φυλλάδια υπέρ της λειτουργίας των Δ.Υ.Ε.Π. στη Χίο στην είσοδο του Σχολείου.

Όπως εξήγησε στον «π» ο κ. Γιαμάς, ζήτησε από τα μέλη του Σωματείου να αποχωρήσουν αλλά αυτά αρνήθηκαν με αποτέλεσμα να κληθεί η Αστυνομία.

«Ζήτησα να απομακρυνθούν γιατί βρίσκονταν ακριβώς στην είσοδο του Σχολείου. Επεσήμανα ότι εκεί τα παιδιά πάνε για να μορφωθούν και δεν αποτελεί σημείο όπου μπορούν να μοιράζονται φυλλάδια, ανεξάρτητα με το αν κάποιος συμφωνεί ή διαφωνεί με τις Δ.Υ.Ε.Π.. Παρότι το ζήτησα πολύ ευγενικά, δεν δέχθηκαν να απομακρυνθούν κι έτσι αντί να δημιουργηθεί επιπλέον φασαρία κάλεσα την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο λίγα λεπτά αργότερα με ένα περιπολικό όχημα και ζήτησαν από τα άτομα να απομακρυνθούν όμως και πάλι αρνήθηκαν», εξήγησε ο κ. Γιαμάς συνιστώντας ψυχραιμία και αποφυγή πρακτικών που οδηγούν σε ένταση.

Για την ιστορία πάντως το συμβάν απλά καταγράφηκε ως περιστατικό στο βιβλίο συμβάντων της Α.Δ. Χίου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ