20.12.2016 20:39

Παρανάλωμα του πυρός σπίτι στον Φραγκομαχαλά [ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ]

Στάχτη μέσα σε ελάχιστα λεπτά έγινε μονοκατοικία στον Φραγκομαχαλά επί της οδού Κωνσταντίνου Μονομάχου. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα της Τρίτης πιθανά από τζάκι και γρήγορα εξαπλώθηκε σε όλο το σπίτι. Παρότι πρώτο έσπευσε το πυροσβεστικό όχημα που βρισκόταν στον καταυλισμό της Σούδας, την ώρα που έφθασε ήδη οι φλόγες είχαν φθάσει στην οροφή του σπιτιού.

Σύντομα το πρώτο πυροσβεστικό όχημα ενισχύθηκε από ακόμα δύο οχήματα όμως ήταν αργά, αφού εξαιτίας ότι το σπίτι ήταν ξύλινο η πυρκαγιά είχε επεκταθεί σε όλα τα δωμάτια της μονοκατοικίας. Έτσι το έργο των πυροσβεστών εστιάστηκε στη διακοπή της πυρκαγιάς ώστε να μην εξαπλωθεί στα γειτνιάζονται σπίτια.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο σχεδόν μία ώρα αργότερα ενώ κατάφερε να αποτεφρώσει ολοσχερώς τη μονοκατοικία. Για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διεξάγει έρευνα το ανακριτικό τμήμα της Υπηρεσίας. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ