1.3.2017 16:38

Παραδόθηκε η νέα πτέρυγα του Ανδρεάδειου γυμνασίου Βροντάδου

Πέρασε από σαράντα κύματα. Η ολοκλήρωση του αμφισβητήθηκε από πάρα πολλούς η επιμονή και υπομονή της δημοτικής αρχής δικαιώθηκε εν τέλει εκ του αποτελέσματος, καθώςη νέα πτέρυγα του Ανδρεάδειου Γυμνασίου Βροντάδου  ολοκληρώθηκε και σήμερα πραγματοποιήθηκε η παράδοση και η διοικητική παραλαβή για χρήση της νέας, παρουσία του δημάρχου Χίου Μανώλη Βουρνού και των αντιδημάρχων κ.κ Γδύση και Φαφαλιού.

Υπενθυμίζεται ότι ο δήμος της Χίου αναγκάστηκε να κηρύξει έκπτωτο τον πρώτο εργολάβο και να ακολουθήσει στη συνέχεια όλες τις προβλεπόμενες από το νόμο ενέργειες ώστε το έργο να παραδοθεί στην ώρα του, εντός των προθεσμιών που όριζε η ένταξη της χρηματοδότησης του στο ΕΣΠΑ. Σε διαφορετική περίπτωση, οι πόροι για την εκτέλεση του έργου θα είχαν χαθεί.

Πρόκειται για ένα κτήριο- κόσμημα για την περιοχή του Βροντάδου το οποίο αναμένεται να καλύψει με τον πλέον σύγχρονο τρόπο τις ανάγκες των μαθητών και των εκπαιδευτικών . Ο δήμαρχος της Χίου εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη δικαίωση της επιλογής του Δήμου να διεκδικήσει δυναμικά την ολοκλήρωση του έργου και συνεχάρη όλους όσους συνέβαλλαν στην έγκαιρη κατασκευή και παράδοση του.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ