6.3.2016 22:19

Πανελλαδική στάση εργασίας από την ΠΟΕ-ΟΤΑ τη Δευτέρα

Πανελλαδική στάση εργασίας των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση πραγματοποιεί η ΠΟΕ-ΟΤΑ αύριο Δευτέρα (7/3), από τις 11:00 έως τη λήξη της πρωινής βάρδιας.

Η Ομοσπονδία ζητεί, μεταξύ άλλων, επαναφορά της διάταξης που αφορά τις μετατάξεις χωρίς την ύπαρξη κενής οργανικής θέσης, νομοθετική ρύθμιση για τη μη περικοπή του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας (αναρρωτικές άδειες, θεσμοθετημένες άδειες, κ.λπ.), επέκτασή του σε άλλες ειδικότητες εργαζομένων, καθώς και υπολογισμό του στις συντάξιμες αποδοχές, να υπάρχει βαθμολογική εξέλιξη στους εργαζόμενους της κατηγορίας Δ.Ε. που έχουν διοριστεί με τυπικό προσόν την εμπειρία.

Επίσης ζητά να υπολογιστεί το επίδομα στις αποδοχές των δημοτικών αστυνομικών και των σχολικών φυλάκων που επέστρεψαν με τον νόμο Κατρούγκαλου η υπερβάλλουσα μείωση και μα επιστραφεί σε όσους κρατήθηκε αναδρομικά.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ