16.11.2016 13:18

Οριστική δικαίωση του Δήμου για το «Ανδρεάδειο»

Κάθε λόγο να αισθάνεται δικαιωμένη από την επιλογή της να κηρύξει έκπτωτο τον προηγούμενο εργολάβο του έργου της ανέγερσης της νέας πτέρυγας του Ανδρεάδειου Γυμνασίου έχει η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.

Κι αυτό γιατί το Δικαστήριο απέρριψε οριστικά τα ασφαλιστικά μέτρα του προηγούμενου αναδόχου κατά των εργασιών που πραγματοποιούνται στο Ανδρεάδειο από την νέα εργολήπτρια εταιρία.

Έτσι το έργο απέφυγε τον μεγάλο κίνδυνο να σταματήσει λίγο πριν την προθεσμία που έδινε το προηγούμενο ΕΣΠΑ για να καταστεί λειτουργικό, με τους υπηρεσιακούς παράγοντες να εκτιμούν ότι η νέα πτέρυγα θα έχει ολοκληρωθεί εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος, δηλαδή μέχρι τέλος του χρόνου.

«Πρόκειται για μια απόφαση που δικαιώνει τον Δήμο Χίου και επιβραβεύει τον τρόπο που χειρίστηκε την κατάσταση, σώζοντας ένα έργο που είχε βρεθεί σε τέλμα, ακολουθώντας τη νόμιμη οδό και με γνώμονα το συμφέρον του πολίτη», αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ