24.11.2012 10:08

Όπου έκαναν την αίτηση από εκεί θα παραλαμβάνουν τα τρόφιμα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΙΟΥ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Τις επόμενες μέρες θα φτάσουν στο νησί τα τρόφιμα, 41 τόνοι τρόφιμα και 7 τόνοι λάδι, για τους δικαιούχους του προγράμματος του υπ. αγροτικής ανάπτυξης και του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Μόνο οι διπλοεγγραμμένοι, εκείνοι που είχαν κάνει αιτήσεις για τρόφιμα σε διαφορετικούς φορείς, απορρίφθηκαν δήλωσε στο politischios.gr ο Θ. Τσατσαρώνης μέλος του Δ.Σ. του ΚΑΠΗ που ανέλαβε και διεκπεραίωσε την ένταξη του Δήμου Χίου στο συγκεκριμένο πρόγραμμα που σε συνεργασία με τον ΟΠΕΚΕΠΕ θα διανείμει τρόφιμα σε οικογένειες του νησιού.
Όλοι οι ωφελούμενοι είναι περίπου 4.000, 2.065 νοικοκυριά και για να μην ταλαιπωρηθεί ο κόσμος θα αναρτάται στο site  του Δήμου το πότε και πού θα διανέμονται τα τρόφιμα.
Η διανομή θα γίνεται ανά δημοτικό διαμέρισμα και ο κάθε δικαιούχος θα γνωρίζει ότι θα παραλάβει τα τρόφιμα του από το δημοτικό διαμέρισμα όπου κατέθεσε την αίτηση του.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ