29.10.2015 12:56

«Το όνειρο έγινε πραγματικότητα» [ΒΙΝΤΕΟ]

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ «BLUE STAR 1» ΣΤΙΣ ΟΙΝΟΥΣΣΕΣ

Ένα όνειρο ετών, αυτό της προσέγγισης του πλοίου της γραμμής στο λιμάνι των Οινουσσών γίνεται πραγματικότητα. Σύμφωνα με το πλάνο της «Blue Star Ferries» από την 1η Νοεμβρίου μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου του πλοίο «Blue Star 1» θα προσεγγίζει το νέο λιμάνι των Οινουσσών.

Όπως ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της Λιμενικής Επιτροπής ο Δήμαρχος του νησιού Στ. Βογιατζής το πλοίο θα προσεγγίζει κάθε Δευτέρα στις Οινούσσες στις 23:40 και θα αναχωρεί στις 23:59 με προορισμό τα Ψαρά και κατόπιν το λιμάνι του Πειραιά.

Από τον Πειραιά το πλοίο θα αναχωρεί κάθε Πέμπτη στις 20:00 και στις Οινούσσες θα προσεγγίζει στις 04:05 για 20 λεπτά προκειμένου να αναχωρεί στη συνέχεια για τη Χίο και τη Μυτιλήνη.

«Από τότε που ήμουν μικρός θυμόμουν τα πλοία της γραμμής να περνάνε έξω από τις Οινούσσες και το παράπονο όλων μας ήταν γιατί δεν «έπιαναν» ποτέ στο νησί. Ήρθε λοιπόν η ώρα αυτό να γίνει πραγματικότητα. Ζητάμε τη συνδρομή όλων ώστε η προσέγγιση να παραμείνει και τους καλοκαιρινούς μήνες. Θα είναι ένα γεγονός που θα μας αναβαθμίσει σημαντικά. Από την πλευρά μας είναι σαφές ότι θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε εστίες φιλοξενίας και αναβάθμισης των υπηρεσιών μας», σημείωσε σε δηλώσεις του ο κ. Βογιατζής.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ