14.12.2023 6:36

Ομιλία για τη διατροφή από τον Γεώργιο Βούρο

Την Τετάρτη το απόγευμα, 13 Δεκεμβρίου 2023, στην αίθουσα του Εκπολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Λιβαδίων Χίου «Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΥΡΟΣ» είχαμε τη χαρά να απολαύσουμε την ομιλία-παρουσίαση της κ. Νικολέτας Τουρλιώτη με τίτλο: «Ισορροπημένη διατροφή: καλύτερη υγεία για παιδιά, εφήβους και ενήλικες». Ο πρόεδρος, κ. Λουκάς Αμπελιώτης , με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια καλωσόρισε την παλιά του μαθήτρια και «παιδί του Βούρου», όπως ανέφερε και η ίδια. Κατατοπιστικό, εμπεριστατωμένο, τεκμηριωμένο και απόλυτα κατανοητό το περιεχόμενο της ομιλίας της, με πρακτικές συμβουλές για τη σωστή διατροφή σε όλες τις ηλικίες, που έχει άμεσο αντίκτυπο στην υγεία και την καλή φυσική κατάσταση.

Μετά το πέρας της ομιλίας ακολούθησε εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση, κατά την οποία η κ. Τουρλιώτη απάντησε σε ερωτήσεις, έλυσε απορίες, έδωσε συμβουλές με ιδιαίτερη αμεσότητα, ευφράδεια και ετοιμότητα, δείγματα της άρτιας επιστημονικής της κατάρτισης, όπως επεσήμανε συγχαίροντάς την ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου, κ. Κυριάκος Δηράκης. Ο κ. Αμπελιώτης προσέφερε στην ομιλήτρια τρία βιβλία από τις εκδόσεις του Συλλόγου και η εκδήλωση έληξε με μικρό κέρασμα, που μας επέτρεψε η διαιτολόγος, και τις καθιερωμένες αναμνηστικές φωτογραφίες.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ