20.8.2018 16:09

Ολοκληρώνονται το βράδυ οι έρευνες για τον 22χρονο αγνοούμενο

Κανένα απολύτως στοιχείο για την τύχη του νεαρού μετά από 3 ημέρες ερευνών

Ολοένα και λιγοστεύουν οι ελπίδες για την εύρεση του 22χρονου νέου που αγνοείται από το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης έπειτα από ναυάγιο στην περιοχή των Οινουσσών, όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο πατέρας του Πλάτων Καβάφης αλλά διασώθηκε η αδερφή του Ασπασία Καβάφη.

Ουσιαστικά το βράδυ της Δευτέρας εκπνέουν οι 72 ώρες που ορίζει ο νόμος για τη διενέργεια ερευνών, χωρίς μέχρι στιγμής οι συμμετέχοντες στις έρευνες, είτε αρχές είτε ιδιώτες να καταφέρουν να εντοπίσουν κάποιο στοιχείο που θα τους οδηγήσει στην εύρεση του νεαρού.

Οι έρευνες των αρχών μετά από 3 ημέρες προσανατολίζονται περισσότερο προς την πλευρά των ακτών της Χίου και των Οινουσσών αφού θεωρούν ότι αν ο 22χρονος ήταν στην περιοχή του ναυαγίου τότε θα εντοπίζονταν είτε από τα ελικόπτερα που συμμετείχαν στην έρευνα είτε από την πλειάδα των σκαφών του Λιμενικού, του Π.Ν. αλλά και των ιδιωτών.

Σε κάθε περίπτωση οι έρευνες τυπικά θα διακοπούν το βράδυ της Δευτέρας αλλά το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει να καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ακόμα και μετά τη διορία που ορίζει ο νόμος για την εκπνοή των ερευνών.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ