22.8.2014 9:58

Όλα έτοιμα

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΟΜΗΡΕΙΟ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΒΟΥΡΝΟΥ

Από αιρετούς και μέλη των οικογενειών τους θα γεμίσει σήμερα στις 20:00 το Ομήρειο στα πλαίσια της ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής του Μανώλη Βουρνού

Σύμφωνα με την υπεύθυνη εκ μέρους του Δήμου Αγγελική Παχουνδάκη θα ορκιστούν συνολικά 161 άτομα συν τον Δήμαρχο.

Από αυτούς οι 41 είναι οι νέοι Δημοτικοί Σύμβουλοι ενώ οι υπόλοιποι είναι πρόεδροι δημοτικών κοινοτήτων, πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων κι εκπρόσωποι τοπικών κοινοτήτων.

Οι απουσίες

Από τους 161 που θα ορκιστούν 5 άτομα δήλωσαν κώλυμα κι έτσι θα ορκιστούν σε άλλη ημερομηνία που θα οριστεί από τον Δήμο Χίου. Πρόκειται για τους Π. Στεφάνου και Αντώνη Καλαγκιά από την αντιπολίτευση, τον εκπρόσωπο του Αγίου Γαλάκτος,  τον εκπρόσωπο των Πατρικών και έναν τοπικό σύμβουλο του Βροντάδου.

Αποποιήθηκαν την εκλογή

Πριν την ορκωμοσία πάντως δύο άτομα και συγκεκριμένα ο Μιχ. Ρικανιάδης από τα Αρμόλια και η Αιμιλία Σιδεράτου από τον Ανάβατο, αποποιήθηκαν την εκλογή τους κι έτσι αντικαταστάθηκαν από τους Δέσποινα Σφηκάκη και Γεώργιο Φιστέ αντίστοιχα.

Όπως προβλέπεται οι 41 δημοτικοί σύμβουλοι θα δώσουν όρκο πάνω στη σκηνή του Ομηρείου ενώ οι υπόλοιπο θα επικυρώσουν την εκλογή τους υπογράφοντας το σχετικό πρωτόκολλο που βρίσκεται στο φουαγιέ του Ομηρείου. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ