1.9.2015 17:40

Οι Mastiholics ξαναχτυπούν

ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Μ.Χ.

Ένα σημαντικό βήμα προς την υλοποίηση στρατηγικής προώθησης της Μαστίχας Χίου μέσω διαδικτύου, κάνει το Πανεπιστήμιο Αιγαίου που σε συνεργασία με την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου ανακοίνωσαν τη διοργάνωση σχολείου ανοιχτού κώδικα (Free Code Camp).

Το Σχολείο περιλαμβάνει 10 συνεδρίες  (το αντίστοιχο 5 πλήρων ημερών) και θα πραγματοποιηθεί ONLINE , κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου.

Το Σχολείο απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν μια πρακτική εμπειρία, σε απολύτως πραγματικό χρόνο, στην ανάπτυξη ενός portal και μιας στρατηγικής προώθησης ενός προϊόντος στο Διαδίκτυο. Επιθυμητή όμως είναι η συμμετοχή προγραμματιστών με εμπειρία καθώς έτσι θα μπορέσει να καλλιεργηθεί το απαραίτητο κλίμα multi-disciplinarity που απαιτεί ένα τέτοιο project

 Ο αριθμός των θέσεων των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση έως το ερχόμενο Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου. Μάλιστα όσοι επιλεγούν θα γίνουν μέλη στην online κοινότητα «Mastiholics».

Το θερινό σχολείο κώδικα δεν επιβαρύνει οικονομικά τους συμμετέχοντες ενώ θα δοθεί και βεβαίωση παρακολούθησης με μία μονάδα ECTS.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ