17.4.2015 15:19

«Οι λιμενικοί έχουν γονατίσει» [ΒΙΝΤΕΟ]

«Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ» ΛΕΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΧΙΟΥ – ΣΑΜΟΥ

Τη δραματική κατάσταση την οποία καθημερινά καλούνται να διαχειριστούν οι λιμενικοί στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου περιέγραψε η πρόεδρος της Ένωσης Λιμενικών Υπαλλήλων Χίου – Σάμου Ευαγγελία Θάνου.

Με τη φράση «οι λιμενικοί έχουν γονατίσει» η κ. Θάνου θέλησε να περιγράψει τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των λιμενικών που το τελευταίο διάστημα έχουν καλούνται να διαχειριστούν την κατάσταση στα θαλάσσια σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας.

«Η κατάσταση έχει ξεφύγει εκτός ελέγχου, εκτός ορίων και απλά εμείς είμαστε οι διαχειριστές των θαλασσίων συνόρων. Η όλη διαδικασία σε εμάς κρατάει περίπου 3 με 4 ώρες, από εκεί και μετά είναι ζήτημα της Αστυνομίας. Έχουμε άψογη συνεργασία με τους συναδέλφους μας, όμως πρέπει οι υπεύθυνοι κάποια στιγμή να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Πρέπει να βρεθεί άμεσα χώρος, δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση»,  ανέφερε η κ. Θάνου. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ