31.3.2018 10:22

«Ο πιο καλός ο μαθητής»... ήταν το ΓΕΛ Βροντάδου

Όταν το νόημα του «καλού μαθητή» ξεφεύγει από το στερεότυπο της βαθμολογίας και μετατρέπεται σε πραγματική ουσία. Οι μαθητές της Γ’ τάξης αποδεικνύονται χρήσιμοι και υπεύθυνοι πολίτες της κοινωνίας μας.

Σε λίγο καιρό  θα είναι η νέα «φουρνιά» πολιτών που θα πλαισιώνουν τη Χίο. Βρίσκονται στην πιο κρίσιμη φάση της σχολικής τους διαδρομής, καθώς σε κάτι λιγότερο από δύο μήνες ξεκινάν οι Πανελλαδικές εξετάσεις, και παρόλα αυτά αφιέρωσαν μερικές ώρες από την καθημερινότητα τους για να κάνουν το σχολείο τους λίγο πιο… όμορφο.

Οι μαθητές της Γ’ τάξης του ΓΕΛ Βροντάδου έδωσαν χρώμα στο σχολείο τους κάνοντας του ένα γενικό «ρεκτιφιέ». Με σκαλιστήρια, τσάπες και κλαδευτήρια καθάρισαν τον προαύλιο χώρο του σχολείου και φρόντισαν τα φυτά του. Το όνειρο για έναν  μικρό παράδεισο, φτιαγμένο από τα χέρια των ίδιων των μαθητών, πήρε σάρκα και οστά μέσω της συλλογικής προσπάθειας.

Το βασικότερο είναι ότι τα παιδιά έδωσαν στους καθηγητές και τους γονείς τους, την μεγαλύτερη ικανοποίηση, ότι έχουν μεγαλώσει σωστούς και υπεύθυνους πολίτες.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ