26.7.2016 9:29

Ο κλέψας του κλέψαντος

ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ Η ΕΥΚΟΛΗ ΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ

Τα περίπτερα έχουν βάλει στο "μάτι" επίδοξοι κλέφτες το τελευταίο διάστημα, προκαλώντας συστηματικά φθορές σε πολλά από αυτά και αφαιρώντας την αντίστοιχη "λεία" από το εσωτερικό τους που δεν είναι άλλο από τσιγάρα, μετρητά και μικροαντικείμενα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης, χθες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χίου 4 άτομα (1 υπήκοος Αλγερίας και 3 υπήκοοι Συρίας), ηλικίας 20, 18, 16 και 16 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής.

Πιο συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, νωρίτερα το ίδιο πρωί, οι τέσσερις συλληφθέντες από κοινού, παραβίασαν την είσοδο ενός περιπτέρου στην παραπάνω περιοχή, με σκοπό να αφαιρέσουν εμπορεύματα. Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.

 Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου διενεργείται προανάκριση.

 

 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ