29.11.2016 12:17

Ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα κι έφερε... απορριμματοφόρα

Χριστούγεννα έκανε νωρίτερα σήμερα ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γ. Μπελέγρης ο οποίος παρέλαβε το ένα από τα τρία συνολικά απορριμματοφόρα που περιμένει μέχρι το τέλος του χρόνου.

Πρόκειται για απορριμματοφόρο 6 κυβικών, τύπου πρέσας, με ημιαυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων,  κινητήρα 5000 cc και ιπποδύναμη 190 άλογα.

Η αξία του είναι τα 80.000 ευρώ και αγοράστηκε αυτό όπως και τα υπόλοιπα από τα ανταποδοτικά τέλη. Λόγω μεγέθους αναμένεται να εξυπηρετήσει περισσότερο στην πόλη της Χίου.

Σε κυκλοφορία πάντις αναμένεται να βγει σε ένα περίπου μήνα όταν τακτοποιηθούν τα διαδικαστικά εμ τις πινακίδες τον αριθμό κυκλοφοράις κλπ

"Και για τα τρία αυτοκίνητα θα δαπανηθούν 305.000ευρώ  και ακολουθούν οι υπερκατασκευές (υπερκατασκευών για ειδικά οχήματα περισυλλογής απορριμμάτων, απορριμματοφόρα με ανατρεπόμενη η μη κιβωτάμαξα, αναρροφητικά σάρωθρα, πλυστικά υδροβολής και απολύμανσης). Θα αγοραστούν 2 υπερκατασκευές 35.000 ευρώ η κάθε μια και θα ακολουθήσει στις πρώτες μέρες του Δεκέμβρη, η παραλαβή και των κάδων απορριμμάτων", δήλωσε στο politischios.gr ο αντιδήμαρχος Γ, Μπελέγρης.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ