12.1.2017 15:56

Νέες προοπτικές για την A million senses - unique holidays for unique people

Η ΑΓΓΕΛΑ ΜΕΝΝΗ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ START UP

Πλούσιοι σε εμπειρίες επαφές και γνωριμίες είναι οι ιδρυτές της A million senses - unique holidays for unique people, από την εκδήλωση της Τετάρτης και τη συμμετοχή τους, στον διαγωνισμό Chivas – The Venture, , για την ανάδειξη του μεγάλου Έλληνα νικητή, που θα εκπροσωπούσε τη χώρα μας στον παγκόσμιο διαγωνισμό, διεκδικώντας μέρος της χρηματοδότησης $1 εκατ. για την επιχείρησή του.

Η εταιρεία της Βιβή Σιδηροφάγη, του Κώστα Μπουλαζέρη και της Αγγέλα Μεννή ίδρυσαν μια εταιρεία start up με το όνομα A Million Senses - unique holidays for unique people,  οραματιζόμενοι μοναδικές εμπειρίες οικογενειακών διακοπών προσαρμοσμένες στις ανάγκες των ατόμων με αυτισμό και τις οικογένειές τους.  Για αυτή την εταιρεία συμμετείχαν στον διαγωνισμό ο οποίος τελικά ανέδειξε νικήτρια την Ladd//Roller , εταιρεία που κατασκευάζει αναπηρικά καρότσια. 

«Παρόλο που δεν ήμασταν εμείς οι νικητές, το όφελος από αυτή την εμπειρία μας είναι πολύ μεγάλο! Πήραμε εξαιρετικά σχόλια και κατά τη διάρκεια της παρουσίασης και μετά συνομιλώντας με τους κριτές αλλά και με στελέχη που γνωρίσαμε εκεί. Μάθαμε νέα πράγματα, ανοίχτηκαν νέοι ορίζοντες και μετά από αυτό το χθεσινό δημιουργούνται νέες προοπτικές», αναφέρει με δηλώσεις της στον «π» η Αγγέλα Μεννή, συμπληρώνοντας. Ότι «το επόμενο βήμα για την AMS είναι η δημιουργία του autism friendly map (που είναι το όραμά μας) στην Ελλάδα. Επιχειρήσεις (καταλύματα, εναλλακτικές δραστηριότητες κ.λπ.) που θα πιστοποιηθούν ως autism friendly και θα είναι έτοιμες να υποδεχτούν οικογένειες με μέλος με αυτισμό».

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ