3.12.2012 11:58

Νέα απάτη σε βάρος 84χρονης (ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ)

• ΟΜΑΔΑ 5 ΑΤΟΜΩΝ ΑΠΕΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΤΗΣ 440 ΕΥΡΩ

 
Θύμα 5 νεαρών έπεσε το πρωί της Κυριακής, η 84χρονη Γ.Χ. κάτοικος της πόλης, οι οποίοι κατάφεραν σε ανύποπτη φάση να της αποσπάσουν το συνολικό ποσό των 440 ευρώ.
Οι νεαροί εμφανίστηκαν την ηλικιωμένη γυναίκα ως μέλη του συνεργείου του Αγίου Νικολάου του Φραγκομαχαλά, ζητώντας της οικονομική ενίσχυση για την αποπεράτωση του «πλοίου» ενόψει του Αγιοβασιλιάτικου εθίμου.
 Οι νεαροί αποσπώντας της την προσοχή, ανοίγοντας κουβέντα μαζί της, κατάφεραν να της πάρουν τα 440 ευρώ που είχε μέσα στο πορτοφόλι της και στη συνέχεια να φύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Η 84χρονη μόλις αντιλήφθηκε το συμβάν κάλεσε την άμεση δράση και κατήγγειλε το γεγονός.
Από τον Άγιο Νικόλαο πάντως επιβεβαιώνουν ότι κανένα μέλος του συνεργείου δεν βγήκε για οικονομική εξόρμηση, είτε ατομικά είτε ομαδικά.
Με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό, η Ασφάλεια Χίου, εφιστά την προσοχή όλων των κατοίκων, προκειμένου να είναι επιφυλακτικοί στις συναναστροφές τους με άτομα που ζητάνε χρήματα ή κάνουν έρανο για διαφόρους σκοπούς. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ