30.10.2014 15:44

«Να πληρωθούν άμεσα τα κενά»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΑΣΚΑΛΩΝ

Τον άμεσο διορισμό εκπαιδευτικών σε ολοήμερα σχολεία και νηπιαγωγεία του νησιού αλλά και την άμεση πρόσληψη δεκαπέντε εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής ζητάει με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Δασκάλων και νηπιαγωγών του νησιού κάνοντας λόγο για σαφέστατο εμπαιγμό εκ μέρους του Υπουργείου Παιδείας.

«Μέχρι σήμερα εξακολουθούν να παραμένουν κλειστά τα ολοήμερα σχολεία π.χ. Βολισσού, Άγιου Γιώργη Συκούση, Συκιάδας – Λαγκάδας και να αδυνατούν να λειτουργήσουν λόγω μεγάλου αριθμού μαθητών τα ολοήμερα της πόλης – Βροντάδου. Η ίδια κατάσταση επικρατεί στα νηπιαγωγεία με κλειστό π.χ. του Δαφνώνα. Η κυβέρνηση εξακολουθεί να εφαρμόζει την πολιτική του σταγονόμετρου στους διορισμούς με αποτέλεσμα στις 24/10/2014 ενώ έκανε κάποιους ελάχιστους διορισμούς στην υπόλοιπη Ελλάδα, στο νησί μας δεν πραγματοποίησε κανένα διορισμό», αναφέρει στην ανακοίνωσή του μεταξύ άλλων το Δ.Σ. του Συλλόγου. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ