4.12.2014 11:52

«Να μη φωνάζει ο πιο ευνοημένος»

Έωλες και αβάσιμες χαρακτηρίζουν οι κάτοικοι της Ελάτας τις δηλώσεις που έγιναν μέσω του «π» για «ειδική» μεταχείριση γραφείου τελετών εκ μέρους της εκκλησίας του χωριού, που όπως αναφέρονταν, προκύπτουν εξαιτίας συγγενικής σχέσης του ιερέα με συγκεκριμένο γραφείο.

Ανάστατοι οι κάτοικοι αλλά και οι συγγενείς πρόσφατα αποδημήσαντα, παρείχαν στον «π» όλα τα στοιχεία από τις κοινωνικές τελετές που πραγματοποιήθηκαν στο χωριό και από όσα προκύπτουν, το 84% των τελετών έχουν αποσταλεί σε συγκεκριμένο γραφείο του νησιού και ένα 16% έχουν λάβει άλλα γραφεία. «Να μην φωνάζει και να διαμαρτύρεται ο πλέον ευνοημένος» ισχυρίζονται οι ίδιοι, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι ο ιερέας τους είναι από τους καλύτερους που κλήθηκαν να λειτουργήσουν στο χωριό τους. Για το μόνο που θεωρούν σίγουρο, είναι πως θα σκέφτονται καλά πλέον πως και με ποιους θα συνεργάζονται σε ανάλογες περιπτώσεις, καθώς βρέθηκαν να παρέχουν διευκρινήσεις για αυτονόητες καταστάσεις. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ