4.5.2015 10:24

Μπαίνει σφήνα στο Χίο- Αθήνα

Η ASTRA ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΧΙΟ – ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ, ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΚΕΥΗ

Την μόνιμη πρόθεσή της να καλύψει το κενό των ευνοϊκών τιμών στα αεροπορικά δρομολόγια επαναφέρει η ASTRA που σχεδιάζει να εκδηλώσει και πάλι το ενδιαφέρον της για την αεροπορική σύνδεση της Χίου με την Αθήνα. Το αίτημα σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη εκδηλωθεί, η εταιρία έχει ενισχυθεί με δύο αεροσκάφη τύπου ATR-42 και σύντομα θα ξεκαθαρίσει τα πλάνα της.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό η εταιρεία θα καλύψει την αεροπορική σύνδεση με ένα δρομολόγιο την ημέρα  και στα σχέδιά της είναι να παρέχει εισιτήρια μόνο με αποσκευή με ευνοϊκότερους όρους από τον ανταγωνιστή της, καθώς εκεί διακρίνει το συγκριτικό της πλεονέκτημα. Για την πρόθεσή της γνωρίζουν ήδη πληροφοριακά και στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας στη Χίο, ωστόσο επίσημα αίτημα δεν έχει ακόμη κατατεθεί. Το εγχείρημα της σύνδεσης με την Αθήνα η εταιρεία το έχει επιχειρήσει και παλαιότερα, χωρίς σημαντικά αποτελέσματα, μιας και είναι δεδομένο πως όλα αποτελούν συνάρτηση τιμής εισιτηρίου, ώρας αναχώρησης και άφιξης καθώς και συνέπειας ως προς την τήρηση του προγράμματος.

Ναυαγεί η Κωνσταντινούπολη

Την ίδια ώρα και παρά τις οχλήσεις που έχει δεχθεί η ASTRA απομακρύνει οριστικά το ενδεχόμενο σύνδεσης της Χίους με την Κων/πολη καθώς αφενός δεν υπάρχει και δεν διαπιστώνεται εκδηλωμένο ενδιαφέρον από τους Tour Operators της Τουρκίας, αφετέρου δεν υπάρχουν εξασφαλίσεις που να το καταστήσουν βιώσιμο.  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ