26.12.2014 14:20

Μοίρασε χαρά το Εργατικό Κέντρο

ΔΙΕΝΕΙΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΔΩΡΗΤΩΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ

100 παιδιά  άνεργων οικογενειών αγκάλιασε το Εργατικό Κέντρο και τους μοίρασε χαρά με   τα δώρα που του παραχώρησαν απλόχερα ανώνυμοι δωρητές και  o σύλλογος Κιβωτός του Κόσμου, το Σούπερ μάρκετ Χαρά και το κατάστημα Παιχνιδιών Κουμής.

Η διοίκηση και κυρίως  το προσωπικό του Κέντρου δούλεψαν αγόγγυστα για να ετοιμάσουν τα δώρα και να οργανώσουν την εκδήλωση, αλλά αμείφθηκαν πλουσιοπάροχα από τη χαρά τω ν μικρών και το ευχαριστώ των άνεργων οικογενειών. Οι γονείς παρέλαβαν τα κυριότερα δώρα των χορηγιών  μετά από την καταγραφή τους στον ειδικό κατάλογο με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας.

Συνέχεια διανομής

Ο κόσμος μπορεί να προμηθευτεί ακόμη τα δώρα δεύτερης διαλογής, που θα διανέμονται τις επόμενες μέρες.

«Κάποια από τα δώρα που κρίναμε ότι πρέπει να τα φροντίσουμε περισσότερο για να τα δώσουμε στον κόσμο, θα είναι έτοιμα και θα διανέμονται από το Κέντρο. Τα κρατήσαμε για να τα καθαρίσουν οι υπάλληλοι και θα τα παραδώσουμε σε άριστη κατάσταση», δηλώνουν ο πρόεδρος του Ε/Κ Χίου Κώστας Λίνας, ο αντιπρόεδρος Μάρκος Βολίκας, και τά μέλη Τάσος Κώσταλος, Μιχάλης Τσακός, Βαγγελίτσα Αμέντα και Ευγενία Κώττη.

Η ευχή

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Κώστας Λίνας ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς και κυρίως τον ανώνυμο κόσμο που έδωσε λίγη χαρά στις οικογένειες οι οποίες δύσκολα θα αγόραζαν δώρα στα παιδιά τους αυτές τις γιορτινές μέρες.

Ας ελπίσουμε ότι θα ευοδωθεί η ευχή του να έλθει η προσδοκώμενη οικονομική ανάκαμψη και  η τρίτη χρονιά  της  διανομής δώρων, να είναι η τελευταία. Τα πρώτα δώρα μοιράστηκαν από τον  ο Άγιο Βασίλη και οι γονείς  παρέλαβαν τα δεματάκια  από τους υπαλλήλους.

Μουσική επένδυση

Η εκδήλωση επενδύθηκε μουσικά με την εθελοντική προσφορά του Σωματείου Επαγγελματιών Μουσικών Χίου. Ο Κώστας Μπογιατζής με τα πλήκτρα του και ο πρόεδρος του συλλόγου Μιχάλης Μωράκης με την αυτοσχέδια χορωδία που δημιούργησαν  έδωσαν τον μουσικό τόνο του κεφιού. Τα παιδιά έψαλαν Χριστουγεννιάτικα  κάλαντα  και τραγούδια και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε μέσα σε κλίμα ευφορίας και προσμονής για καλύτερες μέρες.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ