17.8.2022 7:06

Μία επιβεβλημένη αλλαγή για τον «Π» και το Politischios.gr

Τα τελευταία χρόνια οι διαρκείς εξελίξεις στο ζήτημα της μετάδοσης της πληροφορίας άρα και της είδησης, δημιούργησαν αντίστοιχες ανάγκες μετεξέλιξης και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Σε αυτό το πλαίσιο, από την πρώτη στιγμή ο «Π» ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, επενδύοντας στη ζωντανή μετάδοση της είδησης, ξεπερνώντας τα στεγανά της τοπικής δημοσιογραφικής λογικής.

Από το 2018 μέχρι και σήμερα ο «Π» και το Politischios.gr, επένδυσαν σημαντικά χρηματικά κεφάλαια για τη συγκεκριμένη μετεξέλιξη με την αγορά εξοπλισμού που επιτρέπει την παραγωγή τηλεοπτικών παραγωγών, ζωντανής εικόνας και ήχου από οποιοδήποτε σημείο εντός κι εκτός Χίου ενώ είναι ένα βήμα πριν γίνει το πρώτο περιφερειακό Μ.Μ.Ε. στο Βόρειο Αιγαίο που θα αξιοποιήσει την τεχνολογία των μικροδορυφόρων ώστε να μπορεί να μεταδώσει εικόνα και ήχο ακόμα και σε σημεία όπου η συμβατική τεχνολογία δεν το επιτρέπει.

Η εξέλιξη του «Π» και του Politischios.gr, δημιούργησε επιπλέον ανάγκες που δεν ήταν δυνατό να καλυφθούν στην έκταση του κτιρίου της σημερινής του έδρας, με αποτέλεσμα η μεταστέγαση να κρίνεται πιο αναγκαία από ποτέ.

Έτσι, στις αρχές του καλοκαιριού, λάβαμε την σημαντική απόφαση να μεταφέρουμε την έδρα του «Π» σε έναν πλήρως λειτουργικό χώρο που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και στον σχεδιασμό μας.

Σταδιακά από σήμερα Τρίτη 16 Αυγούστου και μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ξεκινά η μετεγκατάσταση του "Π" στα νέα του γραφεία, επί της οδού Φιλίππου Πασπάτη 48, στο Εμπορικό Κέντρο Ψαρά (1ος Όροφος).

Στα νέα γραφεία, τα οποία σχεδιάστηκαν από την αρχή, θα στεγαστεί το διοικητικό και διαφημιστικό τμήμα του «Π», δύο πλήρως σύγχρονα στούντιο, το ένα εκ των οποίων για παραγωγή εκπομπών σε ψηφιακό περιβάλλον ενώ υπάρχει και ξεχωριστός χώρος για συναντήσεις με τους διαφημιζόμενους και τους συμβαλλόμενους με τον «Π».

Τα τηλέφωνα και οι τρόποι επικοινωνίας παραμένουν τα ίδια.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ