10.7.2015 13:57

Μετέτρεψε το σπίτι του σε χασισόκηπο [ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ]

ΕΥΡΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΧΙΟΥ

Λαυράκι έβγαλαν οι Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χίου που έπειτα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση με τη συνδρομή της Ασφάλειας, της ΟΠΚΕ αλλά και του Αστυνομικού Σκύλου του Λιμεναρχείου Χίου, εντόπισαν και συνέλαβαν ημεδαπό άνδρα που είχε στην κατοχή του σημαντική ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Σε κατ’ οίκον έρευνα που πραγματοποιήθηκε παρουσία Δικαστικού Λειτουργού οι αστυνομικοί εντόπισαν ποσότητα κάνναβης διαμοιρασμένη σε ισοβαρείς συσκευασίες, ζυγαριά ακριβείας αλλά και δενδρύλλια κάνναβης 4 στον κήπο του και 1 μέσα στο σπίτι τα οποία ξερίζωσαν και κατέσχεσαν.

Προς το παρόν η Αστυνομία δεν θέλησε να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το περιστατικό καθώς η έρευνα βρίσκεται ακόμα σε πλήρη εξέλιξη. 

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ