19.6.2018 11:14

Μετέφερε 11 κιλά χασίς με το πλοίο της γραμμής από Πειραιά

Στη σύλληψη ενός 22χρονου ημεδαπού προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, καθώς και για απείθεια.

Η επιχείρηση εντάσσεται στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών ελέγχων που πραγματοποιεί το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή για την καταπολέμηση κάθε μορφής οργανωμένης εγκληματικότητας.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου που διενεργήθηκε στον οικείο λιμένα, μετά την αποβίβαση του ανωτέρω από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, βρέθηκε να κατέχει εντός βαλίτσας, δέκα (10) πλαστικές συσκευασίες περιέχουσες φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, συνολικού βάρους δέκα κιλών επτακοσίων ογδόντα οκτώ γραμμαρίων και τριάντα ενός εκατοστών του γραμμαρίου (10.788,31 gr), ενώ ο ίδιος αφού κατά τον έλεγχο τράπηκε σε φυγή, συνελήφθη κατόπιν καταδίωξης από στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, καθώς και ένα (01) κινητό τηλέφωνο.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ