3.8.2017 11:03

Το μεγαλείο των ζώων..

Ο τραυματισμένος γλάρος και οι φίλοι του

 Τρείς γλάροι στην παραλία  της Αγ. Ειρήνης στην Ελάτα προκάλεσαν το ενδιαφέρον των λουομένων. Τους παραξένεψε ότι ήταν πολύ κοντά τους  γιατί οι γλάροι δεν πλησιάζουν ανθρώπους και δεν επιτρέπουν σε ανθρώπους να τους πλησιάσουν. Όταν πλησίασαν κοντά για να τους φωτογραφήσουν οι δύο έφυγαν αλλά ο τρίτος έμεινε καρφωμένος στο έδαφος. Τότε διαπίστωσαν ότι ήταν «καρφωμένος στη γή» γιατί ήταν σπασμένο το ένα φτερό του και δεν μπορούσε να πετάξει. καταδικασμένος να αφήσει τα εγκόσμια.  Κάποιοι γνώστες υποστήριξαν ότι πρέπει να έμπλεξε και να τραυματίστηκε σε δίχτυα ψαράδων.

Σε λίγα δευτερόλεπτα επέστρεψαν  οι άλλοι δύο και μπαίνουν ανάμεσα στον κόσμο  και τον τραυματισμένο φίλο τους. δείγμα ότι ήθελαν να τον προστατέψουν. Ο κόσμος κατάλαβε  ότι ήταν εκεί και του έκαναν παρέα επειδή ήταν φίλοι ή οικογένεια του. Συγκινήθηκαν. Έμεναν πιστά στο φίλο τους, του έκαναν παρέα, δεν τον άφηναν να περάσει τα δύσκολα μόνος του. Ψυχούλες με φοβερά αισθήματα. Συγκλονίστηκαν, έμειναν αποσβολωμένοι. φιλία και αγάπη απο ψυχούλες που θεωρούνται αλλά δεν είναι ζώα. Οι π[ροσπάθειες να τον πιάσουν για να τον μεταφέρουν σε κάποιο κέντρο αποκατάστασης δεν είχαν αποδώσει έως αργά το απόγευμα, γιατί όταν τον πλησίαζαν αυτός έβρισε το κουράγιο και απομακρυνόταν. Ελπίζουμε να απέδωσαν και  να σωθεί.

Δ.Μ.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ