1.12.2015 12:03

Με τη βοήθεια του Στρατού

20 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΡΦΑ ΜΕΧΡΙ ΜΕΓΑ ΛΙΜΝΙΩΝΑ

Στη μάχη του καθαρισμού των παραλιών από δεκάδες τόνους πλαστικών που προέρχονται από σωσίβια και λέμβους μεταναστών θα ριχτεί την Παρασκευή το προσωπικό της 96 ΑΔΤΕ «Χίος».

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας Γ. Μπελέγρη, η Ταξιαρχία αποφάσισε να διαθέσει ένα όχημα καθώς και 20 στρατιώτες που κάτω από την επίβλεψη της υπηρεσίας του Δήμου θα καθαρίσει όλη την ακτογραμμή από Καρφά μέχρι και Μέγα Λιμνιώνα.

«Πρόκειται για μία σημαντική δράση η οποία θα μας βοηθήσει να διατηρήσουμε τις ακτές του νησιού καθαρές. Όλοι γνωρίζουμε ότι το τελευταίο εξάμηνο οι συνεχείς αφίξεις ατόμων από την Τουρκία έχουν δημιουργήσει μία χαώδη εικόνα από την περιοχή του Κονταρίου και νοτιότερα. Παρότι συνεργείο της Υπηρεσίας μας δίνει καθημερινά αγώνα απομάκρυνσης των πλαστικών από τις ακτές τα συνεχή περιστατικά αφίξεων δεν δίνουν τη δυνατότητα διατήρησης αυτή της καλής εικόνας. Ευελπιστούμε ότι μέσα από τη συγκεκριμένη δράση θα απομακρύνουμε σημαντική ποσότητα πλαστικών», σημείωσε στον «π» ο κ. Μπελέγρης. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ