31.7.2015 11:17

Με νέο απορριμματοφόρο και νέους κάδους η υπηρεσία καθαριότητας

160 νέους κάδους απορριμμάτων σε πόλη και χωριά ξεκίνησε να τοποθετεί από χθες ο Δήμος Χίου με τον αντιδήμαρχο καθαριότητας να επιδιώκει την αντικατάσταση των φθαρμένων και προβληματικών κάδων.

Όπως εξήγησε στον «π» οι 100 από αυτούς θα διανεμηθούν στην «π» ενώ οι υπόλοιποι 60 θα τοποθετηθούν σε βόρεια και νότια Χίο. Παράλληλα οι κάδοι που βρίσκονται σε καλή κατάσταση κυρίως στην πόλη και θα αντικατασταθούν από νεότερους το πιθανότερο είναι ότι θα μεταφερθούν κι αυτοί στα χωριά ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των κατοίκων ιδιαίτερα κατά την κρίσιμη καλοκαιρινή περίοδο.

Παράλληλα η υπηρεσία καθαριότητας το πρωί της Παρασκευής ενέταξε στο στόλο της ακόμα ένα νέο απορριμματοφόρο όχημα για οικιακά απορρίμματα, κόστους 92.000 ευρώ. Το νέο απορριμματοφόρο χρηματοδοτήθηκε από τα ανταποδοτικά τέλη ενώ αναμένεται να «πιάσει» δουλειά μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα αφού εκδοθούν οι πινακίδες κυκλοφορίας του. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ