30.7.2016 10:23

Με καθυστέρηση 1 ώρας το παρθενικό ταξίδι του «Νήσος Σάμος» στα Μεστά [ΦΩΤΟ]

Με 200 επιβάτες, 60 οχήματα και 10 φορτηγά προσέγγισε για πρώτη φορά στα Μεστά το ανακατασκευασμένο πλοίο της Hellenic Sea Ways «Νήσος Σάμος».

Το πλοίο αναχώρησε από τον Πειραιά λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ της Παρασκευής με προορισμό τα Μεστά και το λιμάνι της Μυτιλήνης. Να σημειωθεί όμως ότι παρότι η προγραμματισμένη άφιξη του πλοίου ήταν στις 01:45 τα ξημερώματα του Σαββάτου, το πλοίο αφίχθη στα Μεστά 1 ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 03:00.

Το γεγονός πάντως αποδίδεται σε λεπτομερείς ελέγχους των εγγράφων του πλοίου από τα κατά τόπους λιμεναρχεία αφού είναι η πρώτη φορά που δρομολογείται στη γραμμή του Βορείου Αιγαίου μετά τη μετασκευή του.

Να σημειωθεί ότι η μετασκευή του πλοίου από Ionian Queen σε Νήσος Σάμος κόστισε 15 εκ. ευρώ αφού αντικαταστάθηκε ο ξενοδοχειακός εξοπλισμός, τα συστήματα ασφαλείας καθώς και οι κονσόλες της γέφυρας. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ