30.10.2014 14:59

Με δρώμενο στην Απλωταριά κλείνει η καμπάνια του ΑΡΤΙΟΝ για τον καρκίνο του μαστού

ΣΤΙΣ 20.30 ΣΤΟ «ΧΑΝΔΡΗΣ» Η ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΩΝ ΗΜΙΓΥΜΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Η Στέλλα Κριτάκη, φωτογραφίζεται για τις ανάγκες της εκστρατείας καταπολέμησης του καρκίνου του Μαστού. 

Ολοκληρώνεται με δρώμενο, το βράδυ της Παρασκευής στην Απλωταριά, η καμπάνια του «ΑΡΤΙΟΝ» για τον καρκίνο του μαστού συμβολικά την ίδια ημέρα του Οκτωβρίου που είναι αφιερωμένη στην καταπολέμηση της νόσου. Το δρώμενο έχει τίτλο «Άρτιες Γυναίκες, γεμάτες ζωή» και θα παρουσιαστεί από 13.00 έως 13.30 στο κέντρο της Απλωταριάς.

Την ίδια ημέρα στις 20.30 θα πραγματοποιηθούν  στο ξενοδοχείο «Χανδρής» τα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας ημίγυμνων γυναικών που φωτογραφήθηκαν από την Βίκη Νικολάου, στα πλαίσια της καμπάνιας.

«Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων η Βασιλεία Βερβεράκη θα κοσμήσει τις πέρλες που θα φορούν οι κυρίες που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους στην Έκθεση,

 με τις χαρακτηριστικές ροζ κορδέλες της καμπάνιας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της καμπάνιας και ιδιαίτερα το επίτιμο μέλος μας και ερασιτέχνη φωτογράφο κα. Βίκη Νικολάου, καθώς επίσης και τα Μέσα Ενημέρωσης για την πολύτιμη υποστήριξή τους» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΑΡΤΙΟΝ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ