7.10.2015 10:39

Λεβέντης: Με έβαλαν σε γραφείο του Μητσοτάκη, είναι γκαντέμης

Την αντίδραση του Βασίλη Λεβέντη προκάλεσε η προσωρινή τοποθετήσή του στη Βουλή σε γραφείο που ανήκε στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. «Δεν το θέλω, είναι γκαντέμης» είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μόλις έμαθε την πρόταση των υπηρεσιών της Βουλής.

Ο κ. Λεβέντης επανέλαβε την απογοήτευση του για «τα ζώα μου αργά» στη Βουλή όπου τις πρώτες ημέρες, όπως είπε, «απογράφεσαι, ανοίγεις λογαριασμούς να τα παίρνεις».

«Η Βουλή να ξέρετε είναι 4-5 άτομα, με αυτά ασχολούνται οι δημοσιογράφοι και οι υπόλοιποι οδοντόκρεμες» συνέχισε την κριτική του μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Τριάντα χρόνια πάλευα νομίζοντας ότι εκεί μέσα υπάρχει σοβαρότητα και ότι σε ακούν οι άλλοι» συμπλήρωσε και επικαλέστηκε βουλευτή που του είπε «τι να μιλήσω; Δεν μας λαμβάνουν υπόψη είμαστε η τελευταία τρύπα του ζουρνά».

Τόνισε, δε, ότι το μήνυμά του προς τον Νίκο Βούτση ήταν ότι η παρουσία της Ένωσης Κεντρώων στη Βουλή δρομολογεί τη μείωση όλων των προνομίων.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ