16.10.2015 14:05

Το κουτί γεύσεων της... Πανδώρας

ΤΟ PANDORA’ S KITCHEN ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ BHMA GOURMET

 
Ένα blog που σου γαργαλάει τις αισθήσεις, σου χαϊδεύει τον ουρανίσκο και σε προετοιμάζει για χίλια δυο θέματα δίνοντας σου ιδέες για τον καθημερινό σου πονοκέφαλο που δεν είναι άλλος από το «τι φαΐ θα μαγειρέψουμε σήμερα», είναι αυτό της PanDora's Kitchen.
Οι φίλοι της μπορούν να τη βρουν στο pandoraskitchenblog.blogspot.gr το οποίο ενημερώνει σχεδόν σε καθημερινή βάση με θέματα μαγειρικής, συνταγές και οποιαδήποτε άλλη φρέσκια ιδέα για την καθημερινότητα μας.
 
Ποια είναι η Pandora
H 27χρονη Δώρα Τσιμπή, φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, από μικρή περνούσε πολλές ώρες στην κουζίνα. της άρεσε να ψάχνει συνταγές, να τις εκτελεί κι από ένα σημείο και μετά να προσθέτει ή να αφαιρεί υλικά. «Μου άρεσε να μαγειρεύω, δοκίμαζαν όλοι, επιδοκίμαζαν αυτά που έφτιαχνα και σιγά –σιγά με προέτρεψαν να ασχοληθώ περισσότερο και κατέληξα να έχω το blog» εξηγεί η Δώρα το πως δημιουργήθηκε το blog της.
Σε αυτό δημοσιεύει συνταγές και άρθρα που διαβάζει και την ικανοποιούν ή τα κρίνει ενδιαφέροντα κι έχουν σχέση με ζητήματα διατροφής κυρίως. Από την αρχή είχε μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο η οποία μάλιστα χάρη και στη σύνδεση του blog με κοινωνικά δίκτυα τύπου facebook , αυξήθηκε σημαντικά. Αυτή άλλωστε είναι και η ικανοποίηση του blogger να γνωρίζει ότι διαβάζεται κι έχει ανταπόκριση.
 
Ο διαγωνισμός
Μέσα σε όλο αυτό ήρθε και η συμμετοχή σε διαγωνισμό που διοργανώνει το Βήμα Gourmet. Ο διαγωνισμός αφορά στους foodblogers και στόχος του είναι η ανάδειξη του καλύτερου στο είδος. 
Έστειλε την αίτηση συμμετοχής της, κατάφερε και επιλέχθηκε από την επιτροπή αξιολόγηςη και τώρα έχει μπροστά της τους πιο αυστηρούς κριτές, το κοινό. « Είμαι στους 5 που συμμετέχουν στην κατηγορία best baking, ο διαγωνισμός πλέον είναι στο στάδιο που απαιτείται η ψήφος του κόσμου και ολοκληρώνεται στις 14  Δεκεμβρίου» εξηγεί τη διαδικασία η Δώρα. 
Γι αυτό και όλοι εμείς μπορούμε να επισκεφτούμε το  PanDora's Kitchen.
 
 
 
 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ