23.1.2024 9:26

Κοπή πίτας με βραβεύσεις και εκλογή νέου Δ.Σ. στον Σύλλογο Χαλκουσίων Αττικής

Ένα ευχάριστο και με γιορτινή ατμόσφαιρα πρωινό απόλαυσαν τα μέλη του Συλλόγου Χαλκουσίων Αττικής και φίλοι του χωριού, που παραβρέθηκαν την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024 στο ξενοδοχείο ΟΑΣΙΣ, στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, την οποία ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου,Ψαρών και Οινουσσών κ.κ. Μάρκος, πάντα παρών και συμπαραστάτης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης οι βουλευτές Χίου κ.κ. Νότης Μηταράκης και Σταύρος Μιχαηλίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Β. Αιγαίου κ. Παντελής Μπουρνιάς, η Πρόεδρος της ΟΧΣΑ κ. Μαριέλλα Βαρώνη, οι Ναύαρχοι Ιωάννης Βοριάς και Δημήτριος Τσιαδής, μέλη του ΔΣ της ΟΧΣΑ και πολλοί εκπρόσωποι των Χιώτικων Συλλόγων.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε, εκτός από τους χαιρετισμούς των εκπροσώπων, βράβευση της κ. Μ. Βαρώνη, για την προσφορά της στο νησί και το χωριό, της κ. Αργυρώς Κουτσουράδη, από το Χαλκειός Χίου, που αναδείχθηκε Πρώτη Αγρότισσα της Ευρώπης για το 2023 και της Θάλειας Φωκιανού, φοιτήτριας στο ΑΠΘ, Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών.

Μικρά Χαλκουσάκια έψαλαν τα κάλαντα και οι παριστάμενοι, κουβεντιάζοντας και αναπολώντας, γεύθηκαν το κέρασμα που πρόσφερε ο Σύλλογος.

Προσφορές προς το Σύλλογο έκαναν οι

Μαριέλλα Βαρώνη

Ιωακείμ Καλλίκης

Νικόλαος Μαρμαρινός και

Ποτοποιία Στουπάκη

Στέλιος Ρίτσος

Αριέτα Χριστάκου Ρίτσου 

Την εκδήλωση ακολούθησε τακτική εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση.

Εκλέχτηκαν οι παρακάτω:

Χονδρογιωργάκης Σταμάτης

Γκιάλης Νικόλαος

Γκιάλης Κωνσταντίνος

Αυγουστίδης Ελευθέριος

Βαβυλουσάκης Βασίλειος

Βλαχάκη-Δημητρίου Αγγελική

Δημητρίου Νικόλαος-Δημήτριος

και αναπληρωματικός

Μπρουζάκης Αργύριος

Για την Ε.Ε. εκλέχτηκαν οι

Μαρμαρινός Νικόλαος

Στάμπα Βασιλεία

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ