28.12.2015 16:33

Κοινωφελής εργασία το 2016 για τον Δήμο Χίου

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Ν. ΠΑΠΑΧΑΤΖΙΔΗ

Έχουν γίνει όλες οι απαιτούμενες ενέργειες από τη δημοτική αρχή και ο Δήμος Χίου θα ενταχθεί στην κοινωφελή Εργασία το 2016 αναφέρει σε απάντηση του ο Δήμος αναφορικά με την παρέμβαση του δικηγόρου Νίκου Παπαχατζίδη, για την Κοινωφελή Εργασία.

Ο κ. Παπαχατζίδης σημείωνε ότι η Χίος έχει μείνει εκτός από τα προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας.

 

Ο Δήμος Χίου, έχει καταθέσει από τον Φεβρουάριο του 2015 κι έχει προχωρήσει σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες με πρωτοβουλία του αντιδημάρχου Γ. Παπαδόπουλου και σχετικές αποφάσεις δημοτικών συμβουλίων ώστε από την επόμενη χρονιά να εφαρμοστεί και στο νησί μας η κοινωφελής εργασία. «Ακολουθώντας τη διαδικασία, μέσα στο 2016 θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα στη Χίο. Άλλωστε, σύμφωνα με τα ισχύοντα, η υποβολή αιτήματος για ένταξη στο πρόγραμμα εφαρμόζεται την επόμενη χρονιά από την υποβολή του, ώστε να υπάρξει από το αρμόδιο Υπουργείο ο απαιτούμενος προγραμματισμός.

Άρα, έχουσι γνώσιν οι φύλακες και έχει, ήδη, υπάρξει πρόνοια για το θέμα από την παρούσα Δημοτική Αρχή» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση απάντηση του ο Δήμος Χίου.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ