20.3.2018 16:37

Χωρίς έπαρση της μεγάλης σημαίας ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου

Χωρίς την καθιερωμένη έπαρση της μεγάλης σημαίας της Μητρόπολης Χίου θα εορταστεί φέτος η επέτειος της εθνικής παλιγγενεσίας καθώς στο επίσημο πρόγραμμα της Π.Ε. Χίου η συγκεκριμένη εκδήλωση απουσίαζει.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018

Ώρα 12:00 ΟΜΙΛΙΕΣ στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χίου για τη σημασία της Επετείου και σημαιοστολισμός των σχολείων.

Ώρα 13:00 ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ των μαθητών και μαθητριών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Προσκόπων και Οδηγών στον ανδριάντα του Μητροπολίτου Πλάτωνα, των μαθητών και μαθητριών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και σπουδαστών στον ανδριάντα του Κανάρη, καθώς και σημαιοστολισμός των χώρων κατάθεσης, από το Δήμο Χίου.

Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018

Ώρα 18:30 ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Μουτσαίνης, στο Βροντάδο.

Τελετάρχης: κ. Νικήτας Παναγιώτης, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής της Ομάδας Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου, βοηθούμενος από Υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Χίου.

Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018

Ώρα 7:00 ΘΑ ΣΗΜΑΝΟΥΝ ΧΑΡΜΟΣΥΝΑ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

Ώρα  8:00 ΕΠΑΡΣΗ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΙΟΥ – Ν. ΠΛΑΣΤΗΡΑ (ΒΟΥΝΑΚΙΟΥ) με τη συμμετοχή της Στρατιωτικής Μπάντας της 96 ΑΔΤΕ και στρατιωτικού τιμητικού αποσπάσματος.

Ώρα 11:00 ΤΕΛΕΣΗ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑΟ, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χίου, Ψαρών και Οινουσσών  κ. Μ ά ρ κ ο υ. Εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον κ. Δημήτριο Τσαφούλη, Αντισυνταγματάρχη Πεζικού στην 96 ΑΔΤΕ.

Ώρα 11:45 ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ στο Ηρώο των Πεσόντων.

Ώρα 12:00 ΠΑΡΕΛΑΣΗ της Φιλαρμονικής του Δήμου, παλαιών Πολεμιστών, των μαθητών και μαθητριών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, των Οδηγών και Προσκόπων, των τοπικών Πολιτιστικών και Αθλητικών Συλλόγων, των μαθητών και μαθητριών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, των σπουδαστών/τριών ΑΕΝ Χίου και ΑΕΝ Οινουσσών, αντιπροσωπευτικών τμημάτων του Στρατού και του Λιμενικού Σώματος, καθώς και της Στρατιωτικής Μπάντας της 96 ΑΔΤΕ.

Μετά την παρέλαση θα ακολουθήσει δεξίωση από το Δήμο Χίου στο Δημαρχιακό  Μέγαρο για τις Αρχές και το κοινό.

Ώρα 17:45 ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟΣ ΜΕΘΕΟΡΤΙΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ στον Ιερό Ναό Παναγίας Ευαγγελιστρίας της πόλης της Χίου. Ακολουθεί η ΛΙΤΑΝΕΥΣΗ της Ιεράς Εικόνος Παναγίας Ευαγγελιστρίας της πόλης Χίου.

Ώρα 19:20 ΥΠΟΣΤΟΛΗ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΙΟΥ – Ν. ΠΛΑΣΤΗΡΑ (ΒΟΥΝΑΚΙΟΥ) με τη συμμετοχή της Στρατιωτικής Μπάντας της 96 ΑΔΤΕ και στρατιωτικού τιμητικού αποσπάσματος.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ