4.2.2016 16:22

Καθημερινό φαινόμενο οι καταστροφές σε δημοτική περιουσία

ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ Μ. ΦΑΦΑΛΙΟ ΟΙ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΦΘΟΡΕΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ

Τακτικός στα γραφεία της Αστυνομίας για καταθέσεις μηνύσεων κατά αγνώστων, τείνει να γίνει ο αντιδήμαρχος Μ. Φαφαλιός αφού η προσπάθεια του να βελτιώσει την κατάσταση στους αγροτικούς και όχι μόνο δρόμους στην περιοχή του, σκοντάφτει πάνω στη δράση και τα αλλεπάλληλα "χτυπήματα" ανεγκέφαλων που καταστρέφουν προκαλώντας ζημιές και σημαντικές φθορές σε μηχανήματα και υλικά του Δήμου.

"Από τότε που έχουμε ξεκινήσει τις εργασίες, μέχρι τώρα,  σπάνε τα μηχανήματα τα χωματουργικά και προκαλούν διάφορες ζημιές.  Πάμε να ανοίξουμε τους δρόμους, αφήνουμε πάνω στα Βορειόχωρα  τα μηχανήματα τα γκρέιντερ κ.λπ  και πάμε την επόμενη μέρα και τα βρίσκουμε να τους έχουν πάρει τα πετρέλαια, να έχουν σκίσει τα λάστιχα και ότι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί.  Έχουν βάλει μέχρι και κουκουνάρες στην εξάτμιση  ενώ προχθές στη Βολισσό μας πήραν τις μπαταρίες", περιγράφει παραστατικά τα γεγονότα ο αντιδήμαρχος.

Μηνύσεις αλλά στον βρόντο

Η μόνη άμυνα που έχει είναι η κατάθεση μήνυσης κατά αγνώστων και η δραστηριοποίηση της Αστυνομίας" Κάνω συνέχεια μηνύσεις, αυτή  που θα πάω να υπογράψω είναι η τρίτη που θα κάνω αλλά δεν λύνεται έτσι το πρόβλημα", αναφέρει κι εξοργισμένος υποστηρίζει ότι οι προσπάθειες και ο προγραμματισμός του Δήμου πέφτουν στο κενό εξαιτίας κάποιων ανεγκέφαλων. "Το άσχημο είναι  ότι προγραμματίζεις να κάνεις μια δουλειά και από τη Σπαρτούντα πας στα Καμπιά και δεν μπορείς να δουλέψεις . Δεν γίνεται να συνεχίσουμε έτσι" καταλήγει.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ