9.2.2024 19:34

Καλορίζικο το Τοπικό Συμβούλιο Χίου... Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του

Την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του έκοψε το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Φεβρουαρίου το 10 μελές Τοπικό Συμβούλιο Δήμου Χίου, λίγο πριν την έναρξη της 2ης τακτικής του συνεδρίασης.

Αμέσως μετά την ευλογία της Βασιλόπιτας από τον εκπρόσωπο του Σεβασμιωτάτου, ο Δήμαρχος Χίου Γιάννης Μαλαφής που χαιρέτισε την έναρξη των εργασιών του Τοπικού Συμβουλίου Χίου και ευχήθηκε εγρήγορση στο έργο του, καθώς και οι πολίτες που προσήλθαν, έλαβαν το κομμάτι τους από την πρωτοχρονιάτικη πίτα και το πλούσιο κέρασμα.

Ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Χίου Γιάννης Αθάνατος πέτυχε το φλουρί και αμέσως μετά τα συγχαρητήρια, ξεκίνησε τη συνεδρίαση για να γίνεται και δουλειά.

Όλα τα πρόσωπα του Τοπικού Συμβουλίου Χίου φαίνονται γεμάτα όρεξη για δουλειά, έχοντας τα μάτια τους ανοιχτά για την μέριμνα στα θέματα του κόσμου και των συνοικιών της πόλεως Χίου που άπτονται στην αρμοδιότητά τους. Η Βασιλόπιτα και το κέρασμα ήταν ευγενική χορηγία του συμπολίτη μας Μιχάλη Μαυρή.

Posted by Εφημερίδα Πολίτης on Friday, February 9, 2024

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ