26.12.2016 11:21

Και η φαγωμάρα καλά κρατεί

ΜΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ

Η διχόνοια στον Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου καλά κρατεί. Με ανακοίνωση του ο συνδυασμός Ανεξάρτητοι Εκπαιδευτικοί Χίου ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά καταγγέλλοντας τον Γ. Αμπαζή για προσπάθεια υφαρπαγής ψήφων.

Στην ανακοίνωση τους οι Ανεξάρτητοι Εκπαιδευτικοί αναφέρουν μεταξύ άλλων :  "Ενημερωθήκαμε από συναδέλφους, μόνιμους και αναπληρωτές ότι την ημέρα της ψηφοφορίας και λίγο πριν μπουν οι συνάδελφοι να ψηφίσουν στο παραβάν (αυτή τη στιγμή επέλεξε) ο απερχόμενος πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αμπαζής μοίραζε μέσα στον χώρο της ψηφοφορίας εκπτωτικές κάρτες του Συλλόγου(μάλιστα ασφράγιστες!)".

Σημειώνοντας ότι το παραπάνω περιστατικό έγινε εν αγνοία των υπολοίπων μελών του συμβουλίου, οι Ανεξάρτητοι Εκπαιδευτικοί Χίου, κατηγορούν τον Γ. Αμπαζή ότι προσπάθησε με αυτόν τον τρόπο να υφαρπάξει ψήφους, έστω και την τελευταία στιγμή.

" Θεωρούμε αντιδεοντολογικές και ανήθικες τέτοιους είδους ψηφοθηρικές πρακτικές! Καλούμε όλους τους συναδέλφους να τις καταδικάσουν! Ας αφήσουμε τους εκπαιδευτικούς να ψηφίσουν με καθαρό μυαλό! Το ζητούμενο όμως συνάδελφοι είναι τι ψηφοφόρους θέλει η ίδια η ΕΝΟΤΗΤΑ για τον εαυτό της Θέλει να την ψηφίζουν επειδή οι εκπαιδευτικοί συμφωνούν με τις πολιτικές της θέσεις και συμπεριφορές/πρακτικές ή θέλει απλά να ανεβάζει με τέτοιου είδους πρακτικές τα εκλογικά της ποσοστά με κάθε κόστος!" καταλήγουν οι Ανεξάρτητοι Εκπαιδευτικοί

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ