30.10.2014 15:22

Jota- Joti με τη συμμετοχή προσκόπων απ’ τη Χίο

Ένα ακόμα συναρπαστικό JOTA-JOTI πέρασε στην ιστορία. Το προσκοπικό τζάμπορι των αιθέρων, όπως έχει επικρατήσει να λέγεται, το οποίο έχει απλωθεί και στον παγκόσμιο ιστό τα τελευταία χρόνια, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Οκτωβρίου 2014.

Στο αντάμωμα αυτό, που συμμετείχαν περισσότεροι από 1.000.000 Πρόσκοποι και Οδηγοί από κάθε γωνιά του πλανήτη και έχει στόχο την ανταλλαγή εμπειριών και ιδεών μεταξύ των Προσκόπων συμβάλλοντας στην εδραίωση της Παγκόσμιας Συναδέλφωσης, συμμετείχαν και οι χιώτες πρόσκοποι, από το Προσκοπικό Κέντρο «Μάναγρος» στη Βολισσό και από την Κλειδού, μέσω διαδικτύου και μέσω ραδιοερασιτεχνικών σταθμών.

Τα παιδιά έκαναν επαφές με προσκόπους από όλο τον κόσμο και έφεραν σε πέρας τις παγκόσμιες προκλήσεις, μέσω παιχνιδιών, που είχαν να αντιμετωπίσουν.

Οι χιώτες πρόσκοποι ευχαριστούν ιδιαίτερα τα μέλη του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Χίου, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ομηρούπολης Χίου και το τοπικό Τμήμα Βροντάδου του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού που συνέβαλαν στην επιτυχία της δράσης και δίνουν ραντεβού του χρόνου, στο JOTA-JOTI 2015.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ